تشخیص خوب از بد.
07 اردیبهشت 1395 توسط زهره قاسمی
در فضای آرام و دوست داشتنی معمولاً همه ما خوب هستیم و برخوردها مودبانه ، با وقار و با متانت است اگر میخواهید کسی را بشناسید ، اورا در نقطه جوش (اوج عصبانیت) ببینید و رفتار او را بسنجید . برای تشخیص سالم بودن یا فاسد بودن شیر ، باید آن را جوشاند و پس از جوشاندن اگر تجزیه در ترکیب آن شکل نگرفت سالم است وگرنه فاسد . انسان نیز اگر در اوج عصبانیت همان ترکیب قبلی را داشت که میتوان گفت احسنت . و اگر تجزیه در آن ترکیب صورت گرفت باید فکری به حال خود کند …..روزتان بدون گناه …. مواظب خوبیهایتان باشید..