ابرار

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

تشخیص خوب از بد.

07 اردیبهشت 1395 توسط زهره قاسمی

در فضای آرام و دوست داشتنی معمولاً همه ما خوب هستیم و برخوردها مودبانه ، با وقار و با متانت است اگر میخواهید کسی را بشناسید ، اورا در نقطه جوش (اوج عصبانیت) ببینید و رفتار او را بسنجید . برای تشخیص سالم بودن یا فاسد بودن شیر ، باید آن را جوشاند و پس از جوشاندن اگر تجزیه در ترکیب آن شکل نگرفت سالم است وگرنه فاسد . انسان نیز اگر در اوج عصبانیت همان ترکیب قبلی را داشت که میتوان گفت احسنت . و اگر تجزیه در آن ترکیب صورت گرفت باید فکری به حال خود کند …..روزتان بدون گناه …. مواظب خوبیهایتان باشید.. 

منبع : http://abrar94.blogfa.com/1394/10

مطلب قبلی
 نظر دهید »

موضوعات: اخلاقی و تربیتی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

ابرار

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • اخلاقی و تربیتی
  • دینی اعتقادی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس